Перша логістична компанія України дарує кров

До міжнародного Дня донора працівники ТОВ «Перша логістична компанія» здали кров на потреби АТО.

Соціальна акція стартувала у Львові, її продовжили регіональні представництва Першої логістичної компанії у Вінниці та Києві. На черзі – Черкаське, Миколаївське відділення ПЛК та Запорізька дирекція.

«Усі працівники ПЛК, які за станом здоров’я можуть бути донорами крові – стануть ними. Сподіваюся наша акція буде гарною традицією. І ми знайдемо однодумців не тільки серед наших співробітників» — прокоментувала Всеукраїнську акцію компанії Віра Климик, директор ТОВ «Перша логістична компанія».

«Я пишаюся тим, що усі наші співробітники стали донорами. Це неперевершене відчуття, коли ти віддаєш кров.. по тілу йде тепло, а вже як витягли голку – неймовірна радість з розуміння того, що ти допоможеш врятувати життя» — поділився враженнями операційний директор ТОВ «Перша логістична компанія» Олександр Пирогов.

«Кожна здорова людина у віці від 18 до 65 років може стати донором, це не тільки врятує життя іншої людини, а й корисно впливає на оновлення крові самого донора» — дякували представникам ПЛК лікарі центрів крові, дякуючи за благодійність.

11

10

81

8

7

6

Працівники Першої логістичної компанії власним прикладом закликали усіх громадян зробити безцінний подарунок: стати донором, хоча б раз у житті.

Прес-служба ТОВ «Перша логістична компанія»

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=AejcY7eX0fA